DZIAŁ 13 SZELAK; GUMY, ŻYWICE ORAZ POZOSTAŁE SOKI I EKSTRAKTY ROŚLINNE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7019 39 00 - Taśmy, wojłoki, płyty i podobne wyroby nietkane, z włókien szklanych (z wył. mat i cienkich arkuszy (woali))
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 4407 28 10 - Iroko przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
Kod CN: 8901 90 - Jednostki pływające do przewozu towarów oraz jednostki pływające do przewozu zarówno osób, jak i towarów (z wył. chłodniowców, tankowców, promów i jednostek zasadniczo przeznaczonych do przewozu osób)
Kod CN: 8608 00 00 - Osprzęt torów kolejowych lub tramwajowych (z wył. podkładów drewnianych, betonowych lub stalowych, podkładów torów i pozostałego osprzętu torów jeszcze niezmontowanego, i materiałów konstrukcyjnych torów); mechaniczne oraz elektromechaniczne urządzenia sygnalizacyjne, bezpieczeństwa i sterowania ruchem szynowym, drogowym, na wodach śródlądowych, miejscach postojowych, w portach lub na lotniskach; ich części
Kod CN: 5703 20 98 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe (z wył. zadrukowanych i płyt dywanowych o powierzchni <= 1 m²)
Kod CN: 0303 65 00 - Czarniak (Pollachius virens), zamrożone
Kod CN: 7005 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
Kod CN: 0910 99 91 - Przyprawy korzenne nierozgniatane ani niemielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)